Kohtaamistaiteen taidemenetelmiä-kirja

Kohtaamistaiteen taidemenetelmiä -kirja on monipuolinen opas koulutettujen Kohtaamistaiteen ohjaajien käyttöön. Kirja sisältää valmiiksi suunniteltuja taidetyöskentelyjä ja se on tehty yhteistyönä Suomen Kohtaamistaide ry:n jäsenten kanssa. Ensimmäinen painos kirjasta myytiin loppuun keväällä 2024 ja nyt toinen painos on tilattavissa!

Kirjan normaalihinta on 35 €, jäsenille 20 €.  

Voit ostaa julkaisun yhdistyksen tapahtumissa tai tilata kirjan postitse, jolloin postikulut lisätään hintaan

Käytämme postituksessa Helposti-kuoria. Yhden kirjan postituksen hinta on 5,55 €. Mikäli tilaat useampia kirjoja postikulun hinta määrittyy postin pakettihinnaston mukaisesti: pikkupakettiin (5,90 €) mahtuu kaksi kirjaa,  S-koon pakettiin (6,90 €) mahtuu viisi kirjaa.  Isompia määriä tilatessasi, voit tiedustella postikulujen hintaa osoitteesta tilaukset@kohtaamistaide.fi. 

Huomioithan kirjaa tilatessasi, että käsittelemme kirjatilauksia keskitetysti muutaman kerran kuussa ja postitamme maksetut kirjatilaukset kuun lopussa. Mikäli sinulla on kysyttävää kirjatilauksista tai haluaisit tilata isomman määrän kirjoja, olethan yhteydessä meihin: tilaukset@kohtaamistaide.fi. 

Kiitos tilauksestasi!

Kohtaamistaiteen taidemenetelmiä- kirjan tilauslomake 

Olen yhdistyksen jäsen
Toivon, että postitatte minulle kirjan
Hyväksyn tietojeni käsittelyn

Huomioithan, että tilatut sekä maksetut kirjat postitetaan pääsääntöisesti kuun viimeisellä viikolla ja tilauksia seurataan keskitetysti muutaman kerran kuukaudessa. Tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion, jos yhteydenottoa ei kuulu.